| +31 (0)10 260 21 34

Disclaimer

Disclaimer

U kunt de webshop van Orange Mayonnaise bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of welke informatie dan ook over uzelf te verschaffen.
Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een vraag te verwerken of om een online bestelling te kunnen verwerken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Let op;
Deze website houdt wel, door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons-) gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.
Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridiche informatie

Deze website en de content (alle in de website aanwezige informatie) wordt met de grootst mogelijke zorg en zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. 
Orange Mayonnaise streeft naar het geven van correcte, complete en actuele informatie, echter aanvaardt Orange Mayonnaise geen aansprakelijkheid ten aanzien van (type-) fouten of mogelijke andere onjuistheden van het getoonde.
Orange Mayonnaise behoudt zich het recht voor de inhoud van de website aan te passen op ieder gewenst moment.

Orange Mayonnaise is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen, óf voor websites die verwijzen naar de Orange Mayonnaise website.
Ook behoudt Orange Mayonnaise zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend na schriftelijke toestemming en uitdrukkelijke bronvermelding van Orange Mayonnaise is het toegestaan de content van deze website geheel of gedeeltelijk op enige wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Orange Mayonnaise is niet aansprakelijk voor eventuele virussen die via deze website of webshop worden verkregen. 

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele Orange Mayonnaise website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@orangemayonnaise.com.

Kleding koop je online bij Orange Mayonnaise !

Orange Mayonnaise is een webboutique voor baby's, kids en tieners, met een bijzonder aanbod aan design en urbanwear labels van over de hele wereld. Luxe, comfortabele basics naast kleurrijke of verfijnde artikelen, maar altijd uniek.

Orange Mayonnaise gelooft dat iedereen het talent in zich heeft om een bijzondere outfit te creëren, alleen hebben we soms net dat ene kleine duwtje in de juiste richting nodig. Laat je inspireren door de sets op de 'Shop the Look' pagina, of ga zelf aan de slag met het bijzondere 'drag en drop' systeem met al je favorieten, om zo super snel een eigen outfit samen te stellen.

ENJOY !

Annika -...