| +31 (0)10 260 21 34

Crumpled City™ New York Map - Family Pack

Crumpled City - Family Pack is een pakket van 2 kaarten; met de Junior editie voor kids vanaf 4 jaar en een gedetaillerde kaart voor de ouders. (Voor uitleg over de Junior editie; zie Crumbled City Junior)
Deze plattegronden zijn uniek en onverwoestbaar en hoef je niet te vouwen! Het speciale materiaal is zacht, extreem licht, super sterk en 100% waterproof. De kaarten kunnen onderweg als een propje in je tas bewaart worden, of in het bijgeleverde opberg tasje.

Beschikbare kaarten: Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Parijs

€ 22,00 | € 11,00 Maattabel
  • Geproduceerd in Italië
  • Artikelnr. van merk CCM + JCCM-NEW YORK
  • Afmetingen 87 cm x 58 cm (Adult) + 56 cm x 66 cm (Junior)
  • Leeftijdsgroep 4+
 • Crumpled Maps by Palomar. Palomar is een Italiaans bedrijf, dat bijzonder geïnteresseerd is in het onderzoek naar nieuwe vormen en nieuwe toepassingen van instrumenten die tot nu toe en traditioneel gebruikt worden om de wereld te zien en te bekijken. Zij ontwikkelen en ontwerpen gadgets door oude en nieuwe mogelijkheden en technieken met innovatieve ideeën, vakkundig te combineren. Probeer eens hun 'Soft City Maps'; for urban jungles en hun 'Soft Sky Maps'; for all night sky dreamers !

 • Geplaatste bestellingen* worden na betaling binnen 1 werkdag verzonden ! (mits we uw betaling voor 15:00 uur ontvangen).
  * Uitzondering op de regel is het meubilair, dat niet op voorraad is en speciaal voor u besteld zal worden.
   Zie voor de geschatte levertijd van de meubels de details op de product pagina van het desbetreffende arikel.


  Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres;

  Let op: Er zijn enkele items in de shop, die vanwege het gewicht of de maat, afwijken van de reguliere verzendings tarieven.
  Deze uitzonderingen worden genoemd op de product pagina van het desbetreffende artikel. En hiervoor zullen na boeking de uiteindelijke verzendkosten naar u doorberekend worden. Wij laten dit weten per e-mail.


              

  BRIEVEN- 
  BUS
  POST

  PostNL

  **

  STANDAARD
  PAKKET

  PostNL

  ***

  GRATIS
  VERZENDING

  PostNL
  pakket

  VANAF

  ****

  DHL EXPRESS

  *****

   

   NL € 3,75 € 4,95 € 125,00 x
  BE x € 7,50 € 175,00 x
  DE x € 7,50 € 175,00 x
  EU / zone 1 x € 14,50 € 250,00 € 34,50

  EU-2 / zone 2

  x € 19,50 € 325,00 € 34,50
  NON-EU (excl. BTW) x € 19,50 € 325,00 € 45,50
  WORLD (excl. BTW) x € 25,50 € 400,00 € 45,50

   

   

   

   

      

   

   

   

   

   


  ** Bestellingen die geschikt zijn om per brievenbuspost te kunnen verzenden, worden automatisch door ons systeem per order geselecteerd. Dit gebeurt op basis van het totaal aantal aan artikelen in een order, de maat van de artikelen in opgevouwden vorm en de totale waarde van de geplaatste order. Alleen mogelijk voor adressen in NL.

   

  *** Alle pakketten naar een adres buiten NL, worden standaard verzekerd verzonden.
   

  **** LET OP ; Artikelen die in de SALE / afgeprijsd zijn en alle meubels of Express leveringen (DHL), worden uitgesloten van gratis verzending.

  ***** De exacte prijs van het versturen van een meubelstuk, verschilt sterk per artikel. Dit kan bijvoorbeeld binnen NL oplopen van € 12,50 (voor een stoel) tot ongeveer € 100,- (voor een stapelbed incl. matrassen). Voor een prijsopgave van de exacte verzendkosten van het meubilair naar uw adres, verzoeken wij u ons een mailtje te sturen naar info@orangemayonnaise.com.
  Wij zullen de exacte prijs dan zo snel mogelijk aan u doorgeven.


  - Alle standaard pakketten worden verstuurd met PostNL. Zie ook Levering & Verzending

  - U kunt veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Maestro, MisterCash, Giro Pay, SOFORT Banking of door middel van een bank overschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.

    

  Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden