| +31 (0)10 260 21 34

Crumpled City™ New York Map - Family Pack

Crumpled City - Family Pack is een pakket van 2 kaarten; met de Junior editie voor kids vanaf 4 jaar en een gedetaillerde kaart voor de ouders. (Voor uitleg over de Junior editie; zie Crumbled City Junior)
Deze plattegronden zijn uniek en onverwoestbaar en hoef je niet te vouwen! Het speciale materiaal is zacht, extreem licht, super sterk en 100% waterproof. De kaarten kunnen onderweg als een propje in je tas bewaart worden, of in het bijgeleverde opberg tasje.

Beschikbare kaarten: Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Parijs

€ 22,00 | € 11,00 Maattabel
  • Geproduceerd in Italië
  • Artikelnr. van merk CCM + JCCM-NEW YORK
  • Afmetingen 87 cm x 58 cm (Adult) + 56 cm x 66 cm (Junior)
  • Leeftijdsgroep 4+
 • Crumpled Maps by Palomar. Palomar is een Italiaans bedrijf, dat bijzonder geïnteresseerd is in het onderzoek naar nieuwe vormen en nieuwe toepassingen van instrumenten die tot nu toe en traditioneel gebruikt worden om de wereld te zien en te bekijken. Zij ontwikkelen en ontwerpen gadgets door oude en nieuwe mogelijkheden en technieken met innovatieve ideeën, vakkundig te combineren. Probeer eens hun 'Soft City Maps'; for urban jungles en hun 'Soft Sky Maps'; for all night sky dreamers !

 • >> Bestellingen (inclusief betaling), die voor 15:00 uur ontvangen zijn, worden op werkdagen (Ma. t/m Vr.) dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 15.00 uur of in het weekend binnen komen, worden de eerst volgende werkdag verzonden.
  * Let wel; Tijdens het uitverkoop seizoen of tijdens speciale actie dagen, kan de verwerkingstijd van pakketten iets langer zijn dan normaal.
  We houden u op de hoogte van de verzending, per e-mail.


  Zie hieronder de kosten van verzending per order, per verzendadres;

  Let op: Er zijn enkele items in de shop, die vanwege het gewicht of de maat, afwijken van de reguliere verzendings tarieven.
  Deze uitzonderingen worden genoemd op de product pagina van het desbetreffende artikel. En hiervoor zullen na boeking de uiteindelijke verzendkosten naar u doorberekend worden. Wij laten dit weten per e-mail.


              

  BRIEVEN- 
  BUS
  POST

  PostNL

  **

  STANDAARD
  PAKKET

  PostNL

  ***

  GRATIS
  VERZENDING

  PostNL
  pakket

  VANAF
  ****

  DHL EXPRESS

  *****

   

   NL € 3,75 € 4,95 € 125,00 x
  BE x € 7,50 € 175,00 x
  DE x € 7,50 € 175,00 x
  EU / zone 1 x € 14,50 € 250,00 € 34,50

  EU-2 / zone 2

  x € 19,50 € 325,00 € 34,50
  NON-EU (excl. BTW) x € 19,50 € 325,00 € 45,50
  WORLD (excl. BTW) x € 25,50 € 400,00 € 45,50

   

   

   

   

      

   

   

   

   

   


  ** Bestellingen die geschikt zijn om per brievenbuspost te kunnen verzenden, worden automatisch door ons systeem per order geselecteerd. Dit gebeurt op basis van het totaal aantal aan artikelen in een order, de maat van de artikelen in opgevouwden vorm en de totale waarde van de geplaatste order. Alleen mogelijk voor adressen in NL.

  *** Alle pakketten naar een adres buiten NL, worden standaard verzekerd verzonden.

  **** LET OP ; Artikelen die in de SALE / afgeprijsd zijn of Express leveringen (DHL), worden uitgesloten van gratis verzending.

  - Alle standaard pakketten worden verstuurd met PostNL. Zie ook Levering & Verzending

  - U kunt veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Maestro, MisterCash, Giro Pay, SOFORT Banking of door middel van een bank overschrijving. Voor extra uitleg, zie Veilig betalen.

  Zie voor verdere informatie ook onze Klantenservice en Algemene Voorwaarden