| +31 (0)10 260 21 34

Ruilen of Retourneren

Als u om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel dat Orange Mayonnaise u gestuurd heeft, laat het ons dan zo snel mogelijk even weten! Orange Mayonnaise vindt dat u volledig tevreden zou moeten zijn met al uw aankopen.

Als het toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u bij Orange Mayonnaise de mogelijkheid om uw artikelen binnen de officiële zichttermijn van 14 dagen te ruilen of te retourneren. Let wel; Retour verzendkosten zijn altijd voor uw eigen rekening.
Neemt u daarvoor graag eerst even contact op (niet verplicht), via e-mail met info@orangemayonnaise.com onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour / ruiling vermelden. Eventuele ruilingen kunnen we dan direct voor u reserveren om zo te voorkomen, dat het ondertussen uitverkocht raakt. Wanneer een retour na de termijn van 14 dagen na ontvangst, verzonden en/of aangemeld word, word deze niet meer door ons geaccepteerd als retour.

Ons ruil- en/of retourformulier is afgedrukt op de factuur. 
Wij hebben bewust geen apart retour formulier om minder papier te verbruiken en zo het milieu een beetje te sparen.
Mocht je graag een kopie factuur willen hebben, dan kunnen we deze op verzoek altijd digitaal aanleveren (graag order nummer vermelden).
Eventuele op of aan merkingen, mogen uiteraard ook op het formulier genoteerd worden.
 
Voorwaarden bij een retour of ruiling is wel dat het product compleet en ongebruikt is (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires of luxe verpakkingen) en in een deugdelijke, gesloten, schone en onbeschadigde retour verpakking zit. U bent echter niet verplicht de originele doos / verzendzak te gebruiken voor uw retour zending.

* Bij een retour (dat uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst weer aan ons geretourneerd dient te worden) ontvangt u het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan u ook betaald had. 
Orange Mayonnaise werkt niet met retourbonnen, behalve als u ook met een (cadeau)bon had betaald. Het creditbedrag word binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst van u retourpakketje aan u retour overgemaakt / gecrediteerd. Bij retournering van de volledige order, ontvangt u ook de in de Orange Mayonnaise shop betaalde standaard verzendkosten retour. Wanneer u heeft gekozen voor Express levering, word de verzendkosten niet geretourneerd (in dat geval ontvangt u wel ook de standaard verzendkosteh retour).

* Wanneer u via iDEAL of bankoverschrijving heeft betaald, ontvangt u het aankoopbedrag ook op uw bank rekening retour. Hetzelfde geld voor credit card, PayPal betalingen, etc. > Wij kunnen uw retour bedrag niet naar een andere betaalrekening of betaalkaart terug boeken.

* De verzendkosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening.

* U bent zelf verantwoordelijk voor uw retour; artikelen die zoek raken of beschadigd raken tijdens retour-transport worden niet aan u vergoed.

* Bij een ruiling (binnen NL & de EU) zenden wij u het nieuwe artikel toe, de nieuwe verzendkosten van Orange Mayonnaise naar uw (originele) verzendadres, zijn voor rekening van Orange Mayonnaise. LET OP; dit geld alleen voor een ruiling binnen een order (1 ordernummer), en een ruiling kan max. 1x per order, bij een 2e ruiling worden er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. Opnieuw geboekte en afgerekende artikelen worden niet als ruiling aangemerkt of verrekend (dit ivm de nieuwe adminsitratie en bankkosten).
Voor ruilingen buiten de EU zone, geldt dat er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht zullen worden. Voor onze verzendkosten per land / zone, zie > Levering & Verzending.

* Bij een retour en/of ruiling van buiten de EU, dient het retour pakket ten alle tijden als 'RETOUR' pakket omschreven en verzonden te worden. Dit moet duidelijk & uitdrukkelijk op de buitenzijde van de verpakking vermeld staan. Dit om te voorkomen dat Orange Mayonnaise import kosten belast krijgt op deze retour artikelen. Wij zullen dan ook  geen kosten van deze aard betalen of vergoeden. Retour pakketten zonder deze RETOUR-vermelding en mét berekende import kosten zullen niet door ons geaccepteerd worden. 

Ons retour adres is:
Voor retouren binnen NL / met PostNL;

Orange Mayonnaise, tav. Retouren (order nr ...)
Postbus 307 
2650 AH Berkel en Rodenrijs
Nederland

Voor internationale retouren en retouren met andere verzenders dan PostNL;
Orange Mayonnaisee, att Returns (order nr. ...)
Weg en Bos 80b
2661GZ Bergschenhoek
the Netherlands

Graag altijd (een copy van) uw retour formulier (zie factuur) ingevuld toevoegen bij iedere retour.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Kleding koop je online bij Orange Mayonnaise !

Orange Mayonnaise is een webboutique voor baby's, kids en tieners, met een bijzonder aanbod aan design en urbanwear labels van over de hele wereld. Luxe, comfortabele basics naast kleurrijke of verfijnde artikelen, maar altijd uniek.

Orange Mayonnaise gelooft dat iedereen het talent in zich heeft om een bijzondere outfit te creëren, alleen hebben we soms net dat ene kleine duwtje in de juiste richting nodig. Laat je inspireren door de sets op de 'Shop the Look' pagina, of ga zelf aan de slag met het bijzondere 'drag en drop' systeem met al je favorieten, om zo super snel een eigen outfit samen te stellen.

ENJOY !

Annika -...