Navigatie overslaan

Veilig betalen

Bij Orange Mayonnaise kunt u veilig online betalen via o.a. IDeal, Maestro, Bancontact, GiroPay, Sofort Banking, Belfius, KBC, PayPal, Creditcard (Visa, MasterdCard of Amercian Exprees) óf een bank overschrijving (Let wel; beschikbare opties verschillen per land). Deze online betaalmethodes worden verwekt door onze beveiligde betaalpartner MultiSafePay. 

BANKOVERSCHRIJVING
U kunt uw bankoverschrijving voldoen in u eigen online banking portaal, na ontvangst van uw order bevestiging. Deze ontvangt u per e-mail, vrijwel direct na het plaatsen van uw order. Zodra wij de betaling op de Orange Mayonnaise bankrekening hebben ontvangen, zullen wij uw order zo snel mogelijk verwerken en verzenden (Zie voor verdere details >
Levering en Verzending). Het ontvangst van uw bankbetaling op onze rekening kan enkele dagen duren, dit is afhankelijk van uw eigen bank. 
Let wel: * Eventuele banktransfer kosten die door uw bank aan u in rekening worden gebracht, worden niet door ons vergoed.
* Onze betalingstermijn voor bankoverschrijvingen is 7 dagen na boeking van uw order. Mochten wij binnen 7 dagen de betaling nog niet hebben ontvangen, ontvangt uw van ons eerst nog een herinnering, waarna wij (indien geen reactie) de bestelling zullen annuleren.

De Orange Mayonnaise bankgegevens zijn;
IBAN  - NL 96INGB0004426536
BIC - INGBNL2A
op naam van Orange Mayonnaise (ING bank te Berkel en Rodenrijs).
Graag overboeken onder vermelding van uw ordernummer (zie orderbevestiging).

iDEAL
Ideal is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, ASN Bank, SNS Regio Bank en Frieslandbank. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden en u betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Hoe werkt iDeal? Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op het iDeal logo, u komt dan terrecht op de betaalpagina van MultiSafePay. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDeal wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging zodat een snelle levering mogelijk is.

MAESTRO, BANCONACT, GIROPAY, SOFORT BANKING, BELFIUS, KBC
Maestro, Mister Cash, GiroPay & SOFORT Banking zijn vergelijkbare methodes als de Nederlandse iDeal, maar dan een buitenlandse versie. Deze betaalopties zijn niet beschikbaar voor de Nederlandse consument, maar zullen automatisch getoond worden (ipv. iDeal) in de landen die hier wel gebruik van kunnen maken. Ook deze betaaloptie word verwerkt door onze payment provider MultiSafePay. Na het kiezen van 1 van deze opties, word u automatisch naar de beveiligde betaalpagina van MSP doorgestuurd om de betaling te kunnen voldoen. Een betaling met Maestro, Bancontact, GiroPay, Belfius, KBC & Sofort Banking wordt direct verwerkt. Wij ontvangen online een bevestiging zodat een snelle levering mogelijk is.

PAYPAL
Voor betalen via PayPal moet u in het bezit zijn van een PayPal-account. U koppelt uw creditcard of betaalrekening aan een PayPal account en daarmee kunt u veilig online betalingen afhandelen. U kunt ook een bedrag op uw PayPal-account storten waar u de online betalingen mee regelt. Betalen met PayPal is gratis. Het aanmaken van een rekening is tevens kosteloos en kan via www.paypal.nl Een betaling met PayPal wordt direct verwerkt. Wij ontvangen online een bevestiging zodat een snelle levering mogelijk is.
Let wel; voor een betaling via PayPal, dient het verzendadres van de order overeen te komen met de getoonde adres / verzendgegevens van het gebruikte PayPal account. Dit om onrechtmatigheden met credit cards en PayPal accounts te voorkomen. Echter kunt u binnen een PayPal account wel ook extra verzendadressen aanmaken en zo per betaling het juiste adres kiezen. 

 

CREDIT CARD
Wij bieden verschillende creditcard betaalopties aan, namelijk VISA, MasterCard en AMEX. Deze betalingen worden verwerkt in de beveiligde omgeving van onze payment provider MultiSafePay. Een betaling met creditcard wordt direct verwerkt. Wij ontvangen online een bevestiging zodat een snelle levering mogelijk is.
Let wel; voor een betaling via creditcard, dient het verzendadres van de geplaatste order overeen te komen met de adresgegevens van de gebruikte creditcard; dit om onrechtmatigheden met credit cards te voorkomen. Mocht uw betaling niet automatisch worden geaccepteerd door onze payment provider, dan zullen wij u een mailtje sturen met de vraag om extra informatie toe te sturen.