| +31 (0)10 260 21 34

Over Annika & Orange Mayonnaise ...

Ik ben freelance mode-ontwerpster, moeder van 3 kinderen en ik ben Orange Mayonnaise begonnen in 2012.

Sinds 2000 werk ik al in de mode als onafhankelijk ontwerpster en stylist voor verschillende nationale en internationale warenhuizen, labels en merken, voornamelijk voor dames- en herenkleding. Dit begon allemaal na een modeopeiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en kreeg een vliegende start toen ik bekendheid kreeg als finalist van de Robijn Fashion Award publieksprijs, in 2000.

Orange Mayonnaise is een droom die werkelijkheid is geworden en brengt 2 grote passies uit mijn leven samen; (mijn) kinderen en mode. Deze online boutique is een wereld waar kinderkleding, speelgoed en accessoires verstrengelen met de behoefte aan unieke, spannende en vrolijke items. Bij Orange Mayonnaise vind je artikelen voor baby's, kids en tieners tot 16 jaar, voor jongens én meisjes. De verschillende bekende en minder bekende design- en urbanmerken komen van over de hele wereld en ieder seizoen worden er nieuwe labels aan toegevoegd.

Ik kan erg blij worden van het zoeken, maar vooral vinden, van nieuwe en mooie items voor mijn eigen kinderen. Wetende dat niet iedereen daar de tijd voor heeft, vind ik het daarom ook extra fijn, om al die mooie labels nu via Orange Mayonnaise met iedereen te kunnen delen. Het doel is om vooral, bijzondere, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires te presenteren die het dagelijkse leven van jou en je kids een beetje specialer zouden kunnen maken....

En, dan de naam....
Die moest vooral vrolijk, gek en Nederlands zijn en uiteindelijk is het een combinatie geworden van het oer Hollandse kleurtje én de meest gegeten saus in Nederland. Of zoals Vincent Vega (John Travolta) in de film klassieker Pulp Fiction van Quentin Tarantino zegt (quote) "You know what they put on French fries in Holland instead of ketchup? WHAT? Mayonnaise! ....."


WITH LOVE... Annika

Kleding koop je online bij Orange Mayonnaise !

Orange Mayonnaise is een webboutique voor baby's, kids en tieners, met een bijzonder aanbod aan design en urbanwear labels van over de hele wereld. Luxe, comfortabele basics naast kleurrijke of verfijnde artikelen, maar altijd uniek.

Orange Mayonnaise gelooft dat iedereen het talent in zich heeft om een bijzondere outfit te creëren, alleen hebben we soms net dat ene kleine duwtje in de juiste richting nodig. Laat je inspireren door de sets op de 'Shop the Look' pagina, of ga zelf aan de slag met het bijzondere 'drag en drop' systeem met al je favorieten, om zo super snel een eigen outfit samen te stellen.

ENJOY !

Annika - Orange Mayonnaise